Only Your ;
ABOUT ENTRY Tutorial linkies Goodies REQUEST TIPS follow
Awesome Giveaway By Us
Thursday, June 28, 2012 1 Comments


Hello readers :)macam mane korang hari ni sihat tak ? kalau tak sihat pergi klinik cepat2 okay.Btw hanah hari ni demam :'( . Besok dah kena pergi POLITEKNIK TAMAN SCIENTEX sebab ade kem peningkatan akademik untuk subjek Ekonomi Asas . Al maklum ekonomi paling tinggi dalam kelas haha tak dela tinggi mane pun kan . EH EH lari dari tajuk pulak haha . maaf *sambil buat bukak comel.. hari ni hanah nak join 1 giveaway la yg dianjurkan oleh 5Dara haha *gurau .. Kalau korang nak join click je banner comel yang dekat atas tu okay . Hadiah die manarik gitu hehe . k laa mudah2 menang kan . Amin :')


korang nak join jugak klik sini ye :)

PASTFUTURE
Farhanah!

Nama tuan blog ni Nurul Farhanah Binti Efendi.Age 18 years old oh my god sudah besar rupanya haha :) In Engaged with Khairudin and this is my first and last blog lovely . My blog born 05/7/2010.Btw thanks singgah sini yea . Please don't copy cat or copy pig . Wanna exchange link ? Bagitahu je di cbox . Maseh . Hope yours enjoy .
Find Me At :

Chatbox!



Ask.Fm!


Thanks to!

Layout by mymostloved My cursos , background , header and all things in my blog are my made .. Re-edit by me. Help by Si comel,Thanks so much to them because help hanah:)Best view in google chrome.

Past!