Only Your ;
ABOUT ENTRY Tutorial linkies Goodies REQUEST TIPS follow
K aku tengah sedih :(
Friday, May 18, 2012 3 Comments

Assalamualaikum
Tumblr_m4307g0xah1rw393ro1_500_large

Sejak dua menjak ni aku dengan dia asyik bergaduh je .. dah baik gaduh balik ...aku tension kau tahu tak dengan kau b .. cuba lah kau faham perasaan aku , kau nak aku faham kau tapi kau sendiri tak pernah cuba nak faham aku kan .... kau buat aku macam perempuan tak de perasaan ... aku tahu kau ade masalah b tapi tak payah lah buat aku cam gini Bila kau gaduh dengan member2 kau , bila kau ade masalah , bila ade orang buat kau marah yang jadi mangsa nye aku kan ..Kau lepas kan marah kau semua nye dekat aku .. k tak pe aku tak kesah aku dh biase ...

Tapi lau hari hari kau buat aku macam ni aku bosan b..bosan ! bila member2 kau call cepat gila kau angkat call dorang , tapi bila aku call pergh agak tunggu 200 call dari aku baru kau nak jawab kan .. K BAGUS ! aku suka care kau b . k sayang kau sgt :( 3tahun b kite couple , kau tau tak susah untuk aku lupakan kau ...ikutkan hati dah lama aku tinggalkan kau b . dah lama !! sebab aku tak tahan dengan sikap kau yang Baran tak habis habis ,

Ok aku faham semua lelaki ade baran tapi baran kau tu aku tak boleh tahan kau tau tak .. keje kau nak memaki aku je .. kau ingat aku apa kambing , lembu , yang tak de perasaan ea .. Kau ni memang tak de hati ... kau ego b .. kau tau tak ego kau tu tinggi melangit ... Bila aku bersuara bila aku tegur kau kau kejap je kau berubah lepas tu kau jadi baran balik ... Entah laaa 3 tahun aku sabar dengan kau tapi kau tak de nak fikirkan perasaan aku selama 3 tahun tu kan ... Kadang aku ni menagis surang surang kenape aku boleh sayang kau b ..Aku tak menyesal tapi aku kecewa dengan kau ...

Semalam aku call kau berkali kali tapi kau tak jawab . 250kali aku call kau b .. tapi kau buat macam tak ade pape kan .. nak je aku baling handset kau ni dekat dinding biar berkecai . senang aku tak payah pakai handset .. tak de lah aku sakit hati dengan kau , tak de lah kau bosan dengan aku . Kalau kau tak nak aku cll byk kali angkat lar lain kali . ...Susah nak faham orang macam kau ni .. Angin kau tak menentu . kejap baik kejap baran . aku dah macam tak de perasaan pape sekarangg ...kau suka menghilangkan diri secare tiba..lepas tu kau muncul balik .. kalau tak suka aku lau tak sayang aku , aku tak kesah , kau boleh lepaskan aku b .. AKU TAK KESAH !

Dah puas menangis sebab kau .. dah puas .. Harap suatu saat nanti kau berubah b berubah jadi lebih baik .. bukan ni yang aku nak . aku nak kau jadi orang yang boleh faham perasaan orang lain... Bye :'(



PASTFUTURE
Farhanah!

Nama tuan blog ni Nurul Farhanah Binti Efendi.Age 18 years old oh my god sudah besar rupanya haha :) In Engaged with Khairudin and this is my first and last blog lovely . My blog born 05/7/2010.Btw thanks singgah sini yea . Please don't copy cat or copy pig . Wanna exchange link ? Bagitahu je di cbox . Maseh . Hope yours enjoy .
Find Me At :

Chatbox!



Ask.Fm!


Thanks to!

Layout by mymostloved My cursos , background , header and all things in my blog are my made .. Re-edit by me. Help by Si comel,Thanks so much to them because help hanah:)Best view in google chrome.

Past!