Only Your ;
ABOUT ENTRY Tutorial linkies Goodies REQUEST TIPS follow
Thursday, December 9, 2010 11 Comments

Jawapan dari pertanyaan korang

Tapi sebelum nurul jawab sume pertanyaan korang . nurul nak ucapkan terime kasih sbb sudi menjadi follower nurul n sudi amik award nurul , tengs ye korang . harap2 persahabatan kite xkn terputus begitu jerk .

Ok sekarang nurul akn menjawab pertanyaan korang ,..

Mane yg belum amik award ni sile ambil ok

First question







atiqsalleh:)

-name penuh saye nurul farhanah binti effendi

`masih study lagi dear,sekolah di sekolah menengah kebangsaan pasir gudang 3

-anak bongsu dari 6 org adek beradik

p/s :tengs ye dear sudi amik award ni. Siape yg belum jadi follower atiqsalleh sile la terjah ke blog mudax yang cumil ni J

second question




lynn

oh soalan hot haha .

-ouh name die mohd razif . die boy nurul , kiteorg baru je knl . xsampai 3 buln lagi kiteorg couple tapi nurul da mule syg die . doa kn hrp2 hbgn nurul dgn die akn kekal sampai bile2 yerk J

-ouh bole .. nurul bole ajar kan lynn kalau lynn nak lynn cakap je mane nak nurul aja nanty nurul aja ok

-nurul masih study lagi la lynn

Baru 15 tahun..

-nurul dok johor hehe

p/s : nurul suke pergi ke blog ni cos cumil . tuan nye pun cumil J.. jgn sombong2 ok sygs

tenkiu sudi amik award dari nurul J

third question





noey

-umo nurul baru 15 la sygs ,

-nurul dok johor

-stay kat taman bukit dahlia

-best gile haha . cos die pale gile2 . die jenis org nye salu ketawe n suke buat org ketawe .

Harap2 la hbgn kiteorg ni akn kekal sampai bile2 J